Onemix Mænds Kvinders Sneakers Letvægts Åndbar Udendørs Walking Sko Soklignende Sneakers Csort / Hvid sCCfBVTCg

B0783NK658
Onemix Mænds Kvinders Sneakers Letvægts Åndbar Udendørs Walking Sko Sok-lignende Sneakers C-sort / Hvid sCCfBVTCg
  • mikrofiber
  • gummisål
  • multifunktionelle romersk gladiator sko design: 3 måder at bære, kan alle dele af skoene demonteres og kombineres som din wish.you kan være modedesigner af dig selv, naturen og modeindustrien design viser din unikke stilfuld smag.
  • bruge deluxe klasse fremstilling teknologi: strik indre er lavet af imiteret chinlon + strækgarn, og anvender den avancerede fire nåle seks linjer teknologi, som afslører kvalitet i detaljer og bringer følelsen af ​​cool og åndbar.
  • den split type udformning af indre og ydersål: Kombinationen af ​​ydersålen og indre kan opnås gennem binde snørebånd, det aftagelige indre er let at rengøre, og den kan foldes efter vask og hurtigttørrende for nem opbevaring.
  • håndfladen gummi lys ydersål: ydersål er lavet af lys opskummet granulat og palme gummi, hvilket er tre gange lettere end nomal gummi, og meget blød, der kan bøjes 360 degrees.the ydersål hjælp til greb jorden fast og stabilisere dine fødder, når du er landet.
  • høj elastisk silke snørebånd systemet: de høje-elastisk silke snørebånd er nemme at binde, men virkelig fast.
Onemix Mænds Kvinders Sneakers Letvægts Åndbar Udendørs Walking Sko Sok-lignende Sneakers C-sort / Hvid sCCfBVTCg Onemix Mænds Kvinders Sneakers Letvægts Åndbar Udendørs Walking Sko Sok-lignende Sneakers C-sort / Hvid sCCfBVTCg Onemix Mænds Kvinders Sneakers Letvægts Åndbar Udendørs Walking Sko Sok-lignende Sneakers C-sort / Hvid sCCfBVTCg Onemix Mænds Kvinders Sneakers Letvægts Åndbar Udendørs Walking Sko Sok-lignende Sneakers C-sort / Hvid sCCfBVTCg Onemix Mænds Kvinders Sneakers Letvægts Åndbar Udendørs Walking Sko Sok-lignende Sneakers C-sort / Hvid sCCfBVTCg
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Timberland Støvler A1na2 Usa Brun Lavet 8 Brun JmHLQa
Adidas Udendørs Herre Terrex Hurtig R2 Sko 14 Carbon / Sort / Grå Tre wRrVnpjE
Nike Wmns Hakata Dame Aj8880003 Sort / Hvidulv Grå rmRctNf9sQ
Adidas Performance Mænds J Væg 2 Basketball Kollegialt Marineblå / Hvid CgeLsqaP1v
Tumblr Email

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund [email protected]
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Ana Lublin Damer Snøre Brogues Rød cNEBqN5
.

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Adidas Zx Flux Væve Mænds Løbesko Rød zXa7B4cnev
Den Sociale Kapitalfond Den Socialøkonomiske Kommunepris Kickers Kvinder Lexy Klassiske Støvler kalvhøj Sort ecBPS
Camel Active Støvler I Oversize Brun 3763102 Store Herresko Mokka yfI1WhvBC
Isbryderordningen ISOBRO Adidas Superstar Fed W Kvinders Trænere Hvid Sort 5 Uk qloWo9fs
Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Helens Hjerte Bling Gnistre Metallisk Afslappet Dias Med Skjult Kile Assorterede Farver 17 Creme 2nxeMT
Partnerskab Radikale Venstre Salomon Damer Techamphibian 3 W Trail Runnins Sneakers Blå One Size Forskellige Farver keramik / Nautiske Blå / Aruba Blå RWxuXJ
Nike Revolution Tre Drenge Jr Unge Løbesko Sort / Palme Grøn / Mørkegrå Ecv2GbLIHV
Social innovation Nike Mænds Zoom Stefan Janoski Skate Sko 8 HPDKCorCd
Vidensdeling