Asics Mænds Gellyte V Sanze Tr Tiger Sko H816l9090 Sort / Sort WBNi0js

B0734MKVTJ
Asics Mænds Gel-lyte V Sanze Tr Tiger Sko - H816l.9090 Sort / Sort WBNi0js
  • Mænds Asics Gel-Lyte v ændret meget Asics tiger sko - h816l
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Twitter Meindl Sko Xsøn 70 Mid Gtx Surround Mænd Antracit / Blå 42 s9huV
Google+ Pearl Izumi Kvinders W Xroad Brændstof V5 Cykelsko Port / Midnat Flåde 3BfHd1
LinkedIn Freddy Dame Jeans / Slim Fit Jeans Normal Talje Grigio grigio G140 WIWxJw4tS
Adidas Som Crazylight Øge Lav Afflal Basketball Herresko Size Sort / Hvid / Guld IyqgsD2c

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Kenneth Cole Reaktion Mænds Ørkensol Chukka Støvle Rød / Rød Ruskind Y8Yjz
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Josef Seibel Sienna 03 Kvinder Halv Aksel Støvler Castagne z5PI1mgogu
‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

Adidas Messi 16 Pureagility Fg Klampe Mænds Fodbold 65 Kobber Metallicsortsol Grøn VA9kqwpb
Nike Free 50 Premium Kvinders Løbesko Sort 6DyLpvRu
Nike Dame Roshe To Flyknit V2 917688 400 Marineblå / Hvid Størrelse 5 1YYZZD
Den Socialøkonomiske Kommunepris erhvervsponsorer Gabor Dame Komfort Grundlæggende Derbys Brun 31 Fumo gKqIQ8E0SV
Isbryderordningen Timberland Killington Vandrere Sort Fuldnarvet S23XmWZ
Dame Couture Flad Mode Sneaker Med Rhinestones Og Mesh Damesko Ved Himmel Fuchsia pIACqqu7Nu
Mentorstøtte Nordisk Ministerråds konference Giuseppe Zanotti Kvinders E800146 Dagdriver Flad Shell 6oQTDn
Partnerskab Dr Dr Scholls Kvinders Abbotoriginal Collection Lilac Mist Suede Perf Scholl Kvinders Abbedoriginale Kollektion Lilla Tåge Ruskind Perf VJBkz7z1Bd
Rebranding Samarbejde Gabor Damer Mode Støvler Blå 16 Pacific dbrune MfnZl
Clarks Kvinders Leisa Felt Platform Metallisk Multi Læder z8b0dYzG
Wilson Kvinder Kaos Comp Tennissko Koral / Mørkeblå fyrig Koral / Aften Blå / Pink Skær Jz9n5TqxTI