Hades Sko Kvinders Sandaler Sort Z6GmFB1b

B01M04N4P7
Hades Sko, Kvinders Sandaler Sort
  • øverste: læder
  • hæl form: plateau
Hades Sko, Kvinders Sandaler Sort Hades Sko, Kvinders Sandaler Sort Hades Sko, Kvinders Sandaler Sort
Vælg en side

800 faktorer

Rent konkret får man leveret en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere sig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Den er delt op i en masse kategorier, der blandt andet omfatter antioxidanter, essentielle fedtsyrer, kost, vitaminer og mineraler.

Faktisk indeholder den ni kategorier med mere end 800 påvirkende faktorer. Dertil en liste over hvilke fødevarer man bør undgå i de 90 dage, men også en liste med hvad man bør indtage mere af.

– Da jeg prøvede den selv, fik jeg for eksempel at vide, at min krop ikke havde godt af vilde ris. Det overraskede mig noget, for det lyder jo dejlig sundt, men der var altså andre ting jeg hellere skulle spise, fortæller Rasmus Lynglund.

Han har en mere end 20 år lang historik indenfor personlig træning og kostvejledning, og har blandt andet været behandler ved Tour De France og personlig træner for racerkører Tom Kristensen og er for nærværende behandler for Vendsyssel Elite Badminton. Derudover har han selv kørt 10 Ironman rundt omkring i verden.

– Jeg har en holistisk tilgang til at behandle, og jeg finder at dybdegående samtaler omkring forskellige problemers opståen er vigtig. Derfor er det også vigtigt at pointere, at sådan en håranalyse er at se som et supplement. Et godt supplement jeg kan supplere med anden viden, da jeg også arbejder med akupunktur, massage, og naturmedicin, siger Rasmus Lynglund.

“Cell Wellbeing” findes udover hos Rasmus Lynglund i Skagen også andre steder i Nordjylland – hvor fremgår af hjemmesiden.

Del Unisa Kvinder Nodaks Strappy Sandaler Sort sort lSMpCjHALw
Nike Air Huarache Køre Ultra Gs Kører Undervisere 847568 Sneakers Sko dk 45 Os 5y Eu 375 Ren Platin Sort 006 Mu3k5X
Orthofeet Chattanooga Komfortabel Plantar Fasciitis Ortopædiske Diabetiske Flade Fødder Knyster Dame Ekstra Brede Mary Jane Sko Grå QZSYB
Pinterest Salvatore Ferragamo Herre Phoenix Anthracite cvOGcBEd
Kennel amp; Schmenger Naturlige Ruskind / Swarosky Flerfarvede naturlig / Silke 444 4IRXAf
Onitsuka Tiger Edr 78 Klassiske Kørende Sneaker Sand / Sand w65zTe2Tv

Relaterede indlæg

Søg

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Hit or miss: Kan Vice smadre ekkokamre?

Af Emil Nørlund Chelsea Boot »new Work Winter« Bequeme Stiefelette Aus Rindsleder Made In Portugal Chelsea Støvle nye Arbejde Vinter Komfortabel Ankelstøvle Fra Koskind Lavet I Portugal Reitschuh Mit Robuster Gummisohle Und Innenleder Hestesko Med Slidstærk Gummisål Og Indvendig Læder Schuh Schlupf Stiefel In Größen 3546 Sko Slip Støvler I Størrelserne 35 Til 46 SortBrun amp; Cognac Sort Sort Brun Og Cognac Sort UAEzvnD
Hvis du hader Barrack Obama vil Vice/Virtue have dig til at like ham på Facebook.
18. september 2017 0 kommentarer

Vices kreative bureau, Virtue Scandinavia, står bag initiativet Like what you hate, der skal eliminere ekkokamre på FB og sikre et nuanceret newsfeed. Bureaubiz har undersøgt, om kampagnen virker i praksis.

I sidste uge lancerede Vice et online værktøj, der har til formål at bekæmpe snæversyn ved at sprænge din Facebook-boble og balancere dit feed ved at få dig til at like personer, organisationer og partier, som du er uenig med — eller måske endda hader.

Ifølge Emil Asmussen, creative lead hos Virtue, har Like what you hate-kampagnen en vigtig mission:

“Like what you hate skal ses som et modangreb på den intense filtering, der sker i vores feeds, og den voksende polarisering af mediebilledet. For at huske os alle sammen på, at der er to sider af enhver sag.”

Like what you hate’s landingpage hvorfra det hele starter.

Ekkokammer-effekten Debatten om ekkokamre på sociale medier har været heftigt debatteret siden den blussede op sidste år, blandt andet på baggrund af artiklerne: Vi skal ud af Facebooks ekkokammer ‘ og ‘ Danskerne er trætte af Facebooks ekkokamre .

Ekkokammer-effekten

Grundlæggende er tesen, at sociale mediers algoritmer og opbygning bevirker at brugeren ikke får modspil til sine eksisterende overbevisninger, men kun bliverbekræftet i det, som han eller hun allerede mener.

Internt eksperiment blev til kampagne Ifølge kreativ direktør hos Virtue, Morten Grubak, var det et eksternt eksperiment på bureauet, der har dannet basis for kampagnen.

Internt eksperiment blev til kampagne

Han fortæller:

”For at være ærlig, synes mange unge, inklusiv mig selv, at Facebook er dødsygt. Så vi lavede et internt eksperiment, hvor vi kiggede på effekten af at fucke’ vores eget feed up. Hvis du tjekker mig ud på FB, vil du for eksempel se, at jeg har liket alle muslimske grupper og imamer, der findes på Facebook.

Når du har connected med kampagnen, vil den have dig til at følge mennesker og organisationer, du ellers ville holde langt væk fra dit feed.

Publiceringsdato

Fundet i

Du kan også finde

All Ears bestyrelse Josef Seibel Damer Tonga 23 Plateau Sandaler Bleu blå Multi 3vt8aE6l
Anne Klein Kvindernes Stand Stof Ballet Flad Mørkegrøn Sort Multi qchcuU
Den Socialøkonomiske Kommunepris erhvervsponsorer Dunham Mænds Fitswift Oxford Sten l086LTQm
Isbryderordningen Nike Air Max Thea Kvinder Sneaker Træner 599409020 Sort / Hvid Iu6PbOT
Chaco Mænds Z2 Klassiske Sport Sandal Topmøde Brun JZflRao
Nike Free 50 St Passe 4 Damesko 2YaQ4Lxf
Skechers Performance Mænds Gå Runmojo Løbesko Trækul LsU4Rw
Alicante Her Dame Pumper Sort sort 11001 zFAbTKOUD
Partnerskab Nike Løbesko Lunarstelos ArTLSqe2hO
Rebranding Samarbejde Social innovation Socialt entreprenørskab Vidensdeling